8.10.2014

Kankaanpää uusiksi!

Uusi Kankaanpaa 4 KuvaInariVirkkala

Kankaanpäässä järjestetty Uusi Kankaanpää –arkkitehtuurityöpaja onnistui loistavasti! Torin laidalla sijainneessa työpajatilassa kävi lähemmäs sata vierailijaa antamassa ideoitaan Kankaanpään kehittämiseen. 

Yleisten ideoiden lisäksi keskityttiin viiteen ajankohtaiseen suunnittelukohteeseen Kankaanpään kaupungin tilauksesta. Torilla tärkeää oli liikennejärjestelyjen jäsentäminen turvallisesti, Niinisalon Susitaloille kartoitettiin uusia asukasryhmiä, Venesjärvellä jäsennettiin kylän keskustan toimintoja uudelleen, Seurakuntakeskus sai tiilisen laajennusosan ja Kulttuurikampus tarjoaisi palveluita kaikenikäisille Kankaanpääläisille.

Työpajan tulosten esittelyssä tupa oli täynnä ja ehdotuksista käytiin vilkasta keskustelua. Tilaisuuden lopuksi kaupunginjohtaja totesikin, että työpajassa laatu oli ylittänyt hinnan ruhtinaallisesti ja kaupungille saatu paljon uusia ajatuksia. Kovasti mieltä ilahdutti myös asukkailta saatu positiivinen palaute:”Näin venesjärveläisenä voin sanoa, että ainakin meidän kylän arkkitehtisuunnitelma vaikutti todella hyvältä. Oli hyvä saada ulkopuolista näkemystä kylämme kehittämistä ajatellen.” Kiitos vielä Printvisiolle ja Kankaanpään kaupungille hyvästä yhteistyöstä sekä tervetuloa työpajaporukkaan uudet tiimit AOR sekä LUO arkkitehdit!

Työpajan tulokset sekä ideakartta ovat nähtävissä Uusi Kankaanpää –työpajasivulla.

Katso YouTubesta myös Kankaanpään KanTv:n videodokumentointi työpajasta. Lisätietoa: www.kankaanpaa.fi/kantv

 

Uusi Kankaanpaa 3 KuvaInariVirkkala

Uusi Kankaanpaa KuvaInariVirkkala

IMG_1616

tyo?pajatila

tyo?pajatila - ikkunan la?pi

esittelytilaisuus