• Uusi Tampere KuvaJouniTulonen
  • Uusi Kankaanpaa 4 KuvaInariVirkkala
  • 01 Uusi Jyvaskyla by Jussi Vuori
  • UK_140811

Tietoa meistä

Uusi Kaupunki -kollektiivi kokoaa yhteen laajan kirjon suomalaisia nuoren polven arkkitehtitoimistoja ja kaupunkisuunnittelun ammattilaisia. Kollektiivi tarjoaa osallistavaa kaupunkisuunnittelua kunnille, yrityksille ja yhteisöille. Näin kaupunkisuunnittelu tehdään näkyväksi ja vahvistetaan ihmisten mahdollisuuksia vaikuttaa omaan ympäristöönsä.

Lue lisää

Yritykset

Futudesign

OUL Futu

Ovenkahvasta kaupunkisuunnitelmiin – Futudesign vastaa suunnitteluhaasteisiin kaupunkisuunnittelun, arkkitehtuurin, tilasuunnittelun ja muotoilun aloilla.

futudesign.com

JADA

KALKKIKAIVOS – kalkkibeach – image credit JADA

JADA on helsinkiläinen monialainen suunnittelutoimisto, joka keskittyy kansainvälisen tason rakennus- ja kaupunkisuunnitteluun sekä tutkimukseen ja konsultointiin. Konseptuaalinen ja abstrakti lähestymistapa mahdollistaa raikkaan näkökulman eri skaaloissa.

jada.fi

Studio Puisto

Dream Hostel

Studio Puisto tekee kestävää suunnittelua ja sujuvaa rakentamista. Työssä kohtaavat ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset tavoitteet – kaunista ja toimivaa lopputulosta unohtamatta.

studiopuisto.fi

Pro-Toto

pro-toto

Kokonaisuuden puolesta. Pro Toto on tutkimus- ja suunnittelutoimisto, joka keskittyy arkkitehtuuriin, urbanismiin, strategiseen muotoiluun sekä kulttuurianalyysiin.

pro-toto.eu

Arkkitehdit R+K

ArkRK_tunnarikuva

Innostavia kaupunkitiloja ja yhteisiä rakennuksia! Arkkitehdit R+K suunnittelee oivaltavalla otteella kaupunkia, rakennuksia ja oppimisympäristöjä.

rudanko-kankkunen.com

Virkkala de Vocht Arkkitehdit

_MG_5008

Virkkala de Vocht Arkkitehdit suunnittelevat ekologisesti ja sosiaalisesti kestäviä rakennuksia ja kaupunkeja, niin Suomeen kuin ulkomaille.

virkkaladevocht.fi

AOR

AOR_Viewpoint_February

AOR pyrkii luomaan esteettisesti ja konseptuaalisesti kirkasta ja tarinaa kertovaa arkkitehtuuria, joka tuo lisäarvoa käyttäjilleen ja liittyy luontevasti ympäristöönsä.

aor.fi

Avarrus

1402970725_b

Avarrus suunittelee tuoretta ja toimivaa arkkitehtuuria, joka on kestävää ekologisesti, esteettisesti ja sosiaalisesti. Suunnittelukohteemme vaihtelevat yksilöllisistä pientaloista tai saunamökeistä kerrostaloihin ja kokonaisiin kaupunginosiin.

avarrus.fi

LUO arkkitehdit

LUO_matkailu_matkailukeskuslapinluontoon

Oululainen Luo haluaa vastata kestävän pohjoisen rakentamisen erityisiin haasteisiin, ja on erikoistunut asuntosuunnittelun tuotekehitystyöhön, kuten muunneltavaan asuntoarkkitehtuuriin, ryhmäräätälöintiin ja käyttäjiä osallistavaan suunnitteluun.

luoarkkitehdit.fi

Hukkatila

hukkatila

Hukkatila on kiinteistökehitysyritys, joka luo liiketoimintaa ja uusia käyttömahdollisuuksia vajaakäyttöisissä tiloissa yhdessä omistajien, hallinnoijien ja käyttäjien kanssa.

hukkatila.fi

Kaleidoscope

Kaleidoscope

Kaleidoscope on suomalais-norjalainen arkkitehtitoimisto, joka tekee arkkitehtuuria vahvasti pohjoismaisella resonanssilla. Monikansallinen osaaminen yhdistyy ennakkoluulottomaan suunnitteluun ja perinteet uusiin näkökulmiin.

kaleidoscopenordic.com

MUUAN

muuan

Muuan on tulevaisuusorientoitunut suunnittelutoimisto, jonka suunnittelussa rationaalisuus yhdistyy uusimpiin suunnittelu- ja valmistusmenetelmiin, ihmisläheisyys teknologiaan ja arki arkkitehtuurin elämyksellisyyteen.

muuan.fi

Uusi Kaupunki on nuorten arkkitehtitoimistojen muodostama kollektiivi.